La teva salut és el primer
“Un dia sense somriure
és un dia perdut”
973 74 10 83 / 973 74 19 78
C/ Major 78 CP. 25100 Almacelles (Lleida)
info@clinicadentalalmacelles.com
© 2013 Desenvolupament Web per EBS Internet i disseny per up2you
Odontologia general

Implantologia i cirurgia

Estètica dental

Ortodòncia

Blanquejament dental

Regeneració Òssia
Els implants dentals són la millor solució per la substitució permanent d'una o vàries peces dentals. Les fixacions de titani es col·loquen a l’interior del maxil•lar o de la mandíbula sempre emprant anestèsia local, sense cap mena de dolor pel pacient, i que, amb una higiene adequada, durarà de forma indefinida.
Els implants dentals milloraran la seva qualitat de vida. Recuperarà la funcionalitat de la zona afectada, millorarà la seva estètica dental i també la seva salut que no deixa de ser el factor més important per nosaltres.
Els implants garanteixen una estètica en la majoria de casos molt superior a la dentadura original del pacient. Els nostres pacients no sols aconseguiran una boca sana sinó també un somriure estètic i saludable.
En intervencions complexes, si es considera oportú, podem oferir als nostres pacients la possibilitat de realitzar el tractament sota un sedació conscient, on el pacient es troba continuament monitoritzat i sota la supervisió d’un equip d’anestesistes que es traslladen a la clínica, sempre buscant el màxim confort dels nostres pacients.
Per últim, parlar de la possiblitat de col·locar les dents en les 24 hores següents a la intervenció quirúrgica, sempre i quan el tipus de pròtesi ens ho permeti. Pregunti's i resoldrem els seus dubtes sense cap compromís.